Navigatie
Wis alles
Filteren

Tuinset aanbieding

Bent u opzoek naar een tuinset aanbieding? Lekker dineren in de tuin onder de avond zon? Dat maken wij betaalbaar. In deze tuinset outlet koopt u hoge kwaliteit meubelen voor een zo laag mogelijke prijs. We bieden tuinsets in alle prijsklassen, dit begint al bij 249,- euro. Ook topmerken zoals 4 Seasons Outdoor worden voor bodemprijzen aangeboden in deze tuinset outlet.

De tuinsets in deze outlet zijn niet alleen verkrijgbaar zoals deze staan afgebeeld. U kunt er voor kiezen om enkele stoelen erbij te nemen, bijvoorbeeld op de kop van de tafel. Daarbij is het ook vaak mogelijk om stoelen te verwisselen met andere stoelen die bij een andere tuinset staan. Om u een zo breed mogelijke keuze te bieden, hebben wij verschillende materialen geselecteerd voor deze outlet. U vindt hier onder andere teak tafels en stoelen, wicker tafels en stoelen maar ook granieten tuintafels met textileen stoelen. Voor al deze materialen is een ander soort tuinmeubel onderhoud nodig, hiervoor kunt u op onze onderhoud pagina terecht. Wilt u dat wij een speciale aanbieding maken voor een voor u samengestelde set? Zoek dan even contact via het contact formulier, ook telefonisch staan wij u graag te woord.

De aankoop van een set in deze tuinset outlet

Bij de aankoop van een tuinset is het verstandig rekening te houden met een aantal aspecten. Allereerst, en waarschijnlijk de belangrijkste, het aantal zitplaatsen van de tuinset. Dit kunt u het beste van te voren bepalen zodat u hierop kunt zoeken. Bovenaan deze pagina kunt u op het aantal zitplaatsen filteren. Hierna bepaalt u het materiaal. Is het belangrijk op de tuinset het gehele jaar door buiten te laten staan? Vindt u het niet erg om de tuinset elk jaar te moeten onderhouden? Kiest u voor een modernere of wat meer klassieke uitstraling? Deze vragen bepalen onder andere de keuze van het materiaal. Wanneer u de set het hele jaar door buiten wilt laten staan zonder enig jaarlijks onderhoud dan kunt u het beste voor een wicker tuinset kiezen. Wanneer u een beetje jaarlijks onderhoud niet erg vindt, en een wat klassiekere uitstraling is belangrijk, dan is een tuinset met een teak tafel erbij aan te raden. Teak vereist namelijk wat jaarlijks onderhoud, maar hier krijgt u een warme, klassieke uitstraling voor terug. Opkomende materiaal soorten welke weinig onderhoud vragen en een moderne uitstraling hebben zijn polywood en aluminium. Een tuinset waarin deze materialen verwerkt zijn, hebben verschillende voordelen; ze zijn sterk, onderhoudsarm en zijn helemaal van deze tijd. Deze tuinset outlet heeft voor alle bovenstaande keuzes een tuinset die in de smaak valt.

Waarom kunnen wij deze tuinsets zo goedkoop aanbieden?Tuinset outlet

Wij kopen onze producten rechtstreeks uit het verre oosten in. De tuinsets komen onder andere uit China en Indonesië. Hier worden de meubelen in zeecontainers geladen en op de boot gezet, de meubelen komen dan rechtstreeks naar onze magazijnen. Op grote schaal wordt er aan het begin van het seizoen ingekocht. Dit brengt voor u als klant alleen maar voordelen met zich mee: we kunnen vaak direct uit voorraad leveren en door de grootschalige inkoop kunnen we de prijs voor u drukken. De tuinsets worden zo voor een zo laag mogelijke prijs aangeboden. Zoals u in onze outlet kunt zien zijn onze prijzen erg laag. Sommige tuinset aanbiedingen kunnen hierdoor tot wel 50% goedkoper zijn dan bij onze concurrenten.

Zoekt u een andere tuinset of een loungeset aanbieding?

Staat uw set er niet bij? Naast de tuinsets in deze outlet hebben wij nog veel meer op voorraad. Onder andere:

Vele A merken met veel voordeel

Wij gaan tot het uiterste om onze tuinsets zo scherp mogelijk in de markt te zetten. Dit doen we voor sets van zowel A, B en C merken. Elk budget heeft hierdoor grote kans van slagen in ons assortiment. U vindt hier onder andere sets van de volgende merken:

  • 4 Seasons Outdoor
  • Garden Impressions
  • Taste by 4 Seasons
  • Garden Delight
  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Spray pay
  • in3 betalen