Navigatie
Wis alles
Filteren
Opzoek naar een specifieke serie van Exotan?

Exotan

Exotan loungesets en tuinsets

Kwalitatieve all weather tuinmeubelen van hoge kwaliteit. Dat is waar het merk Exotan voor staat. Op de loungesets van Exotan heeft u het gevoel dat u op een binnenmeubel zit, zo comfortabel. Exotan is een trendsetter qua gebruik van materialen. Het merk maakt veelal gebruik van textiel wat een uniek lounge gevoel creëert.

Voordelige loungesets van Exotan

Exotan is een tuinmeubel merk wat garant staat voor kwalitatieve tuinmeubelen. De tuinmeubelen van het merk zijn volledig weerbestendig. Wij kopen deze tuinmeubelen grootschalig in waardoor wij schaalvoordelen hebben, deze voordelen ziet u direct terug in onze prijs. De bezorging van de Exotan tuinmeubelen is volledig gratis binnen Nederland. We bezorgen de meubelen op de door u gewenste plaats. Bij bezorging pakken wij de tuinmeubelen uit, en nemen we het verwijderde verpakkingsmateriaal direct mee terug.

Hebt u vragen dan staan wij u graag telefonisch, per whatsapp of per mail te woord. Hiervoor neemt u contact op met 0412-481426 , 06 57 030 030 voor WhatsApp of mailt u naar info@latour-lith.nl.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Spray pay
  • in3 betalen