Goede tips bij aankoop loungeset

Goede tips bij aankoop loungeset


Bij het kopen van een loungeset zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Wanneer u hier rekening mee houdt is de kans op een bevredigende aankoop het grootst en kunt u in de zomer heerlijk relax van de zon genieten. Ziet u zich al zitten met een lekker wijntje in de avond of een croissantje met jus d’orange en ochtendzonnetje? In dit artikel gaan we in op de kwaliteit van tuinmeubilair in het algemeen en geven we specifiek aankooptips voor een loungeset.

 

Kwaliteit van loungeset of ander tuinmeubilair beoordelen

arizona castle line

Wanneer u tuinmeubilair zoekt bent u mogelijk verblind door het enorme aanbod dat u zowel online als in showrooms vindt. Vaak focust men zich op de kwaliteit om het aanbod uit te dunnen en iets te vinden dat bij het budget past.

Latour Tuinmeubelen focust zich op hoogwaardig tuinmeubilair en heeft ingezien dat de tevredenheid van gebruikers daardoor verder reikt. Vooral de prijs-kwaliteitverhouding is vaak beter. Lage kwaliteit tuinmeubilair gaat vaak niet langer mee dan enkele jaren en moet zo nu en dan worden vervangen. Bent u bereid te investeren en iets meer aan uw loungeset tuin uit te geven? Let dan op de volgende zaken:

  • Design

Als u voor langdurig gebruik tuinmeubilair koopt is het belangrijk dat u tevreden over het design bent. Kies voor een design waar u meerdere jaren van kunt genieten, een design dat past bij uw tuin en eventueel ook het interieur dat u binnen heeft. Op deze manier gaat uw tuinmeubilair mooi op in het geheel en bent u het minder snel zat. Uiteraard valt over smaak niet te twisten en maakt iedereen zijn eigen afweging wat betreft vormgeving, materiaal of kleur.

  • Zitcomfort

Lekker zitten is belangrijk als het om tuinmeubilair gaat. Als u na een week hard werken van de zon wilt genieten wilt u dit in comfort doen. Wilt u heerlijk natafelen? Zeker wanneer u meerdere uren zit is het comfort extra belangrijk.

  • Materiaal en coating

Het materiaal in combinatie met de juiste coating zegt veel over de kwaliteit van uw tuinmeubilair. Kies voor wicker, aluminium, textiel of teak als u meerdere jaren van uw tuinmeubelen wilt genieten. Een voor beeld van een duurzame textiele loungeset is de Exotan Bueno. Uiteraard zijn er ook per materiaal weer verschillen in de kwaliteit te vinden. Zo is wicker met een ronde draad van hogere kwaliteit dan met een platte draad en kunt u aan het uiterlijk van teak niet altijd zien hoe kwalitatief het hout is. Om zeker van de kwaliteit te zijn kunt u het best kijken naar garanties.

  • Garanties

Wilt u gegarandeerd kwaliteit? Kies dan bijvoorbeeld voor het Hularo wicker van 4 Seasons Outdoor. Op Hularo wicker zit 10 jaar garantie op de echtheid van het materiaal. Via www.latour-lith.nl staat per product aangegeven welke garanties er zijn.

 

Loungeset kopen

4 seasons outdoor delgado loungeWanneer u een loungeset wilt kopen adviseren wij u om rekening te houden met de volgende zaken:

  • Uitstraling

Allereerst is er de uitstraling van een loungeset. Wanneer u tuinmeubilair zoekt is het logisch dat u daar eerst naar kijkt. Vervolgens komen de kwaliteit en prijs om de hoek kijken. Wat betreft stijl kunt u allerlei kanten op bij het kopen van een loungeset. Denkt u aan een moderne uitstraling of traditioneel set? Wilt u een licht of donkergekleurd loungeset?

  • Kwaliteit en prijs

Loungesets zijn er van goedkoop tot duur en zowel van lage als hoge kwaliteit. Vooral in de bekende bouwmarkten vindt u vaak loungesets van een lagere prijs en bedenkelijke kwaliteit. De loungesets zien er leuk uit, maar helaas gaan deze loungesets vaak niet langer dan enkele jaren mee.

Wanneer u kiest voor kwalitatieve merken bijvoorbeeld SUNS loungesets of Exotan Loungesets kunt u rekenen op meer waar voor uw geld. Via deze link kunt u kwalitatieve loungesets vinden die gegarandeerd laag geprijsd zijn. Latour Tuinmeubelen garandeert voor ieder product de laagste prijs garantie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Per e-mail kunt u ons bereiken via info@latour-lith.nl en telefonisch op 0412 48 1426.