Afleverings- en betalingswijze

Corona situatie

Omdat wij een eigen bezorgservice hebben, kunnen alle leveringen doorgaan. Als u tuinmeubelen bestelt, worden deze snel afgeleverd, zoals u van ons gewend bent (gemiddeld 3 tot 6 werkdagen). Onze bezorgers werken volgens de voorschriften van de regering. Onze bezorger zorgt ervoor dat hij altijd 2 meter afstand houdt. Daarnaast zal hij geen hand geven.

Zodra u een bestelling plaatst, nemen wij op korte termijn contact met u op om een bezorgafspraak te plannen. Zoals u in de klantreviews kunt lezen leveren wij de meubelen op zeer korte termijn, als dit u schikt. Wij leveren élke dag, zelfs op zondag. Bezorgen doen wij graag, alle meubelen worden binnen Nederland GRATIS bezorgd (De waddeneilanden uitgezonderd), meer informatie hierover vindt u op de bezorgpagina. U kunt bij onze bezorger pinnen.
U kunt de meubelen natuurlijk altijd zelf afhalen. Dit kan tijdens onderstaande openingstijden op onderstaand adres. Wanneer u uw tuinmeubelen wilt afhalen, zetten wij deze graag voor u klaar. Belt u eerst even? Dan hoeft u niet onnodig te wachten.

VOF Latour

Monseigneur Bekkersstraat 7

5397 EJ Lith

0412 48 1426

Bij een online bestelling heeft u wettelijk recht op een afkoelperiode van 14 dagen. Vanzelfsprekend krijgt u deze bij ons ook. Na het aanmelden van een retour (binnen 14 dagen) heeft u nog 14 dagen de tijd om de retour te verzorgen. Lees hierover meer op onze retourbeleid pagina.
Bij de aankoop van uw tuinmeubelen krijgt u een factuur waar tevens de garantie op vermeld staat. U krijgt de garantie welke de betreffende leverancier/fabrikant of merk biedt. Bijvoorbeeld: bij 4 Seasons Outdoor krijgt u 5 jaar algemene garantie en 10 jaar garantie op het wicker. Wilt u gebruik maken van de garantie? Mail dan naar info@latour-lith.nl

Betalingsmogelijkheden:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw meubelen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u de factuur welke tevens het garantiebewijs is.
Met Paypal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw meubelen afrekenen met de zekerheid van Paypal. U rekent af door in te loggen op uw Paypalaccount en direct online af te rekenen. Wanneer u afrekent met Paypal is er een toeslag van 2,5% van toepassing.
Wanneer u kiest voor de betaalmethode ‘onder rembours betalen’ kunt u de gekochte artikelen aan onze chauffeur betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u de factuur welke tevens het garantiebewijs is.
Speciaal bedoeld voor klanten van Belgische banken KBC en CBC
Mit SOFORT Überweisung geht das online Bezahlen einfach wie nie!
Hét betaalsysteem van Belgie: snel, veilig en betrouwbaar.
Met behulp van Spraypay kiest u om gespreid te betalen. Hierbij kiest u ervoor uw aankoop in 12, 18, 24 of 36 maanden te betalen. Het eerste bedrag wordt na 30 dagen van uw bankrekening afgeschreven. De betaalmethode is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten.
Liever in 3x betalen? Met IN3 betaalt u het bedrag in 3x met 0% rente. Bij de aankoop betaalt u 1/3 deel van het bedrag via iDEAL. Voor de tweede en derde termijn stuurt in3 een overzichtelijk betaalschema. De betaalmethode is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten. Meer informatie hierover vindt u op onze uitlegpagina IN3.