Afleverings- en betalingswijze

Corona situatie

Omdat wij een eigen bezorgservice hebben, kunnen alle leveringen doorgaan. Als u tuinmeubelen bestelt, worden deze snel afgeleverd, zoals u van ons gewend bent. Onze bezorgers werken volgens de voorschriften van de regering en zorgen ervoor dat ze altijd 2 meter afstand houden. Uiteraard geeft de bezorgen geen hand wanneer hij zich voorstelt.

Uw bestelling wordt bezorgd door onze eigen bezorgdienst en eigen bezorgers. De bezorging wordt met één persoon gedaan.

Enkele dagen voor levering nemen wij telefonisch contact met u op om het voorgestelde bezorgmoment te bespreken. U kunt dan aangeven of het bezorgmoment u schikt of u liever een ander bezorgmoment wenst.

Wij leveren élke dag, ook in de avonduren en zelfs op zondag. Alle tuinmeubelen worden binnen Nederland GRATIS bezorgd (De waddeneilanden uitgezonderd), meer informatie hierover vindt u op de bezorgpagina. U kunt bij onze bezorger gratis pinnen met uw normale bankpas. Bij betaling met creditcard rekenen we de 3% servicekosten van de creditcardmaatschappij door bovenop het factuurbedrag.

Parasolvoeten worden op de gewenste plek op de begane grond geleverd. Mits er een lift is kunnen wij parasolvoeten ook op een verdieping leveren.

U kunt de meubelen natuurlijk altijd zelf afhalen. Dit kan tijdens onderstaande openingstijden op onderstaand adres. Wanneer u uw tuinmeubelen wilt afhalen, zetten wij deze graag voor u klaar. Belt u eerst even? Dan hoeft u niet onnodig te wachten.

VOF Latour

Monseigneur Bekkersstraat 7

5397 EJ Lith

0412 48 1426

Betalingsmogelijkheden:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw meubelen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u de factuur welke tevens het garantiebewijs is.
Met Paypal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw meubelen afrekenen met de zekerheid van Paypal. U rekent af door in te loggen op uw Paypalaccount en direct online af te rekenen. Wanneer u afrekent met Paypal is er een toeslag van 2,5% van toepassing.
Wanneer u kiest voor de betaalmethode ‘onder rembours betalen’ kunt u de gekochte artikelen aan onze chauffeur betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u de factuur welke tevens het garantiebewijs is.
Speciaal bedoeld voor klanten van Belgische banken KBC en CBC
Mit SOFORT Überweisung geht das online Bezahlen einfach wie nie!
Hét betaalsysteem van Belgie: snel, veilig en betrouwbaar.
Met behulp van Spraypay kiest u om gespreid te betalen. Hierbij kiest u ervoor uw aankoop in 12, 18, 24 of 36 maanden te betalen. Het eerste bedrag wordt na 30 dagen van uw bankrekening afgeschreven. De betaalmethode is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten. Meer informatie hierover vindt u op onze uitlegpagina Gespreid betalen met SprayPay
Liever in 3x betalen? Met IN3 betaalt u het bedrag in 3x met 0% rente. Bij de aankoop betaalt u 1/3 deel van het bedrag via iDEAL. Voor de tweede en derde termijn stuurt in3 een overzichtelijk betaalschema. De betaalmethode is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten. Meer informatie hierover vindt u op onze uitlegpagina IN3.