Afleveringswijze

Corona situatie

Gezien wij een eigen bezorgservice hebben, kunnen alle leveringen doorgaan.

Als u tuinmeubelen besteld, worden deze op dezelfde snelle termijn afgeleverd ( 1 tot 7 dagen ).

Onze bezorgers werken volgens de voorschriften van de regering. Onze bezorger zorgt ervoor dat hij altijd 2 meter afstand houdt. Daarnaast zal hij geen hand geven.

Mocht u speciale verzoeken hebben bij de levering, dan kunt u dit mailen ( info@latour-lith.nl ) of telefonisch doorgeven.

Dit bericht wordt dagelijks geupdate.

Zodra u een bestelling plaatst nemen wij op korte termijn contact met u op om een bezorgafspraak te plannen. Zoals u in de klantreviews kunt lezen leveren wij de meubelen op zeer korte termijn, als dit u schikt. Wij leveren élke dag, zelfs op zondag. Bezorgen doen wij graag, alle meubelen worden binnen Nederland GRATIS bezorgd (De waddeneilanden uitgezonderd), meer informatie hierover vindt u op de bezorgpagina.
U kunt de meubelen natuurlijk altijd zelf afhalen. Dit kan tijdens onderstaande openingstijden op onderstaand adres. Wanneer u uw tuinmeubelen wilt afhalen, zetten wij deze graag voor u klaar. Belt u eerst even? Dan hoeft u niet onnodig te wachten.

VOF Latour

Monseigneur Bekkersstraat 7

5397 EJ Lith

0412 48 1426

Bij een online bestelling heeft u wettelijk recht op een afkoelperiode van 14 dagen. Vanzelfsprekend krijgt u deze bij ons ook. Na het aanmelden van een retour (binnen 14 dagen) heeft u nog 14 dagen de tijd om de retour te verzorgen. Lees hierover meer op onze retourbeleid pagina.
Bij de aankoop van uw tuinmeubelen krijgt u een factuur waar tevens de garantie op vermeld staat. U krijgt de garantie welke de betreffende leverancier/fabrikant of merk biedt. Bijvoorbeeld: bij 4 Seasons Outdoor krijgt u 5 jaar algemene garantie en 10 jaar garantie op het wicker. Wilt u gebruik maken van de garantie? Mail dan naar info@latour-lith.nl

Betalingsmogelijkheden:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw meubelen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u de factuur welke tevens het garantiebewijs is.
Met Paypal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw meubelen afrekenen met de zekerheid van Paypal. U rekent af door in te loggen op uw Paypalaccount en direct online af te rekenen. Wanneer u afrekend met Paypal is er een toeslag van 2,5% van toepassing.
Wanneer u kiest voor de betaalmethode onder rembours betalen kunt u de gekochte artikelen aan onze chauffeur betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u de factuur welke tevens het garantiebewijs is. [/toggleitem] [toggle title="KBC - CBC"] Speciaal bedoeld voor klanten van Belgische banken KBC en CBC
Mit SOFORT Überweisung geht das online Bezahlen einfach wie nie!
Hét betaalsysteem van Belgie: snel, veilig en betrouwbaar.
Met behulp van Spraypay kiest u om gespreid te betalen. Hierbij kiest u ervoor uw aankoop in 12, 18, 24 of 36 maanden te betalen. Het eerste bedrag wordt na 30 dagen van uw bankrekening afgeschreven.
Liever in 3x betalen? Met IN3 betaald u het bedrag in 3x met 0% rente. Bij de aankoop betaald u deel 1/3 van het bedrag. Meer informatie hierover vind je op: IN3 uitleg.