In de winter buiten zitten met terrasverwarmer

In de winter buiten zitten met terrasverwarmerterrasverwarmer

Beschrijving: Wilt u in de winter buiten zitten met een terrasverwarmer? Lees dit artikel en ontdek op welke manier u een passende terraswarmer kiest.

Wanneer het in de winter te koud is om buiten te zitten vormt een terrasverwarmer de ideale uitkomst. Terrasverwarmers ziet u vaak in de horeca, maar zijn ook ideaal voor thuis of in de tuin. Zo kunt u langer op uw balkon, dakterras of in de tuin zitten.

Elektrische terrasverwarmers

Elektrische terrasverwarmers zijn altijd klaar voor gebruik, want als u de stekker in het stopcontact steekt kunt u ze direct gebruiken. De terrasverwarmers hebben daarnaast geen tijd nodig om warm te worden en geven onmiddellijk warmte af. Doordat elektrische terrasverwarmers een stuk kleiner zijn dan terrasverwarmers op gas zijn ze een stuk prettiger voor kleine of afgesloten ruimtes. Houd er rekening mee dat sommige terrasverwarmers fel licht geven, het is niet prettig om daar in te kijken! Gelukkig zijn er ook varianten met een lagere lichtopbrengst, op deze manier heeft u daar geen last meer van. Bij Latour Tuinmeubelen bieden we onder andere de volgende elektrische terrasverwarmers aan:

De Euromac Golden 1300 Comfort is een elektrische terraswarmer en ideaal voor kleinere ruimtes. Doordat deze terraswarmer IP65-gecertificeerd is kan de terraswarmer weer en wind doorstaan. Deze terrasverwarmer kan circa 10 vierkante meter verwarmen, wanneer het koud is in de winter zal dit iets minder zijn. Ideaal voor in de kleinere tuinen of op een balkon!

Wanneer u voor de Euromac Golden 2000 Ultra kiest bent u op alles voorbereid. Prettig aan deze terrasverwarmer is dat u hem overal kunt ophangen en dat het energieverbruik relatief laag is wanneer we dit vergelijken met andere terrasverwarmers. De terrasverwarmer heeft een bereik van 20 vierkante meter.

De Euromac Golden 2000 Ultra RCD is een professionele terrasverwarmer. Er wordt een afstandsbediening meegeleverd waarmee u de warmte kunt instellen en er is een laagje bladgoud aangebracht voor de optimale reflectie. Doordat er verschillende bevestigingsmaterialen zijn meegeleverd is de Euromac Golden 2000 Ultra RCD eenvoudig op te hangen op allerlei locaties. Denk aan een plafond, wand of tent.

Terrasverwarmers op gas

Kiest u voor een sfeermaker die tegelijkertijd verwarmt? Dan kunt u het best voor een terrasverwarmer op gas gaan. Bij Latour Tuinmeubelen vindt u Happy Cocooing en Cosi Fire terrasverwarmers.

Wilt u heerlijk buiten zijn wanneer het koud is? Dan zijn deze openhaarden ideaal als terrasverwarmer en sfeermaker. De openhaarden van Happy Cocooing zijn los te gebruiken of kunnen wij inbouwen in een tafel van teak of graniet. Doordat deze terrasverwarmers eenvoudig zijn af te stellen kunt u zelf bepalen hoe warm het wordt. De openhaarden zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante varianten. Bij de producten van Happy Cocooing worden lavastenen, een goedgekeurde rubber gasslang en beschermhoes meegeleverd..

De Cosi Fire terrasverwarmers verschillen weinig van de varianten van Happy Cocooing. Bij Latour Tuinmeubelen hebben we er echter bewust voor gekozen om naast het assortiment van Happy Cocooing ook Cosi Fire terrasverwarmers aan te bieden. Het grote verschil met de Cosi Fire terrasverwarmers is dat deze vaker los worden gebruikt. Zo zijn er varianten in lime en wit vurenhout verkrijgbaar. U hoeft deze niet in te laten bouwen, ze zien er los ook leuk uit! Kiest u voor een glasset om de gashaard heen? Dan kunt u deze los bijbestellen.

Terrasverwarmer kiezen

Bij Latour Tuinmeubelen vindt u een breed assortiment als het om terrasverwarmers gaat. Wanneer u de juiste variant wilt vinden is het raadzaam om goed na te denken over de manier waarop u uw terrasverwarmer gebruikt. Als u puur voor warmte kiest is waarschijnlijk een elektrische variant het meest interessant. Het verbruik van deze terrasverwarmers ligt een stuk lager dan van varianten die op gas werken.

Kiest u voor een sfeermaker die tegelijk ook verwarmt? Dan kunt u beter voor de terrasverwarmers van Happy Cocooing of Cosi Fire kiezen. Zeker wanneer u een loungeset heeft zijn dit de gezelligste terrasverwarmers die er te vinden zijn.

U kunt deze terrasverwarmers direct online bestellen of in onze showroom komen bekijken. Neemt u liever eerst contact met ons op? Bereik ons dan via info@latour-lith.nl en 0412481426.