Het merk Garden Impressions

garden impressions

Beschrijving: Meer weten over Garden Impressions? In dit artikel gaan we dieper in op het merk, de kwaliteit en het aanbod van dit Nederlandse merk.

Wilt u graag meer te weten komen over Garden Impressions? In dit artikel gaan we dieper in op het merk, de kwaliteit en het aanbod van dit Nederlandse tuinmeubelmerk.

Over Garden Impressions


Garden Impressions is een Nederlands tuinmeubelmerk dat meer duizend artikelen in haar collectie heeft. U kunt terecht voor tuinsets, loungets, parasols en nog veel meer! Het tuinmeubilair van Garden Impressions sluit perfect aan op de laatste trends en is leverbaar tegen scherpe prijzen. Garden Impressions is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste tuinmeubelmerken in Europa. U vindt gespecialiseerde Garden Impressions winkels bij u in de buurt of u kunt de producten online bestellen. Online betaalt u vaak minder en kunt u direct uit voorraad bestellen, in tegenstelling tot showrooms waar Garden Impressions vaak nog besteld moeten worden.

Kwaliteit van het merk

Garden Impressions werkt met hoge kwaliteitsstandaarden en garandeert scherpe prijzen voor al uw tuinmeubilair. Doordat dit meubelmerk uitgebreide garanties levert wordt de kwaliteit van de producten onderstreept. Garden Impressions werkt daarnaast met recyclebare producten en denkt daarbij ook aan een stukje duurzaamheid. In de zeer uitgebreide collectie vindt u voor ieder wat wils!

Doordat Garden Impressions steeds op kwaliteit en een schappelijke prijs focust is het inkoopteam continu bezig met het verbeteren van haar producten. De nieuwe producten vallen volledig onder eigen beheer en door grootschalig af te nemen zijn er uitstekende schaalvoordelen en kwaliteitsstandaarden te behalen. Garden Impressions benadrukt dit graag met 3 jaar garantie op haar producten.

Aanbod Garden Impressions

Garden Impressions levert een zeer breed en gevarieerd aanbod. Denk aan onder andere:

  • De grootste selectie loungesets

Garden Impressions is de grootste van Europa als het om loungesets gaat. De collectie is vooral samengesteld met wicker en in verschillende kleuren leverbaar. De loungesets zijn zeer comfortabel en vormgegeven volgens de laatste trends. Wilt u loungekussens opslaan of delen van uw loungeset verstellen? Bij de loungesets van Garden Impressions is het allemaal mogelijk.

Het mooiste aan de loungesets van Garden Impressions is het feit dat ze goed te betalen zijn. Voornamelijk door de grote oplages en het kwalitatieve design heeft Garden Impressions dit bewerkstelligd.

  • Partytenten, parasols en meer

Voor partytenten, parasols en andere zaken is Garden Impressions ook geliefd. Zoekt u een hangmat, schommelbank, parasolvoet of beschermende hoes? Ook daarvoor zit u bij Garden Impressions helemaal goed. Garden Impressions heeft tal van verschillende producten om van uw terras of tuin een nog prettigere plek te maken.

Doordat Garden Impressions continu blijft ontwikkelen zal u steeds weer nieuwe producten tegenkomen. Garden Impressions staat nooit stil en volgt de laatste trends.

Garden Impressions bij Latour Tuinmeubelen

Latour Tuinmeubelen erkent de kwaliteit van Garden Impressions en heeft een gevarieerd aanbod van dit merk tot haar beschikking. Denk aan stoelen, hoekbanken, parasols of complete tuinsets of een loungeset tuin.

Het tuinmeubilair van Garden Impressions is zeer goed te betalen en één van de topmerken van dit moment.

Latour Tuinmeubelen heeft al meer dan 30 jaar ervaring met alles dat met tuinmeubilair te maken heeft en is als meer dan 8 jaar online actief. Op deze manier kunnen we tuinmeubilair zeer snel en voor een schappelijk prijs leveren.

Latour Tuinmeubelen doet de volgende garanties:

  • Wij bieden de laagste prijs garantie op tuinmeubilair. Vindt u ergens ander een product van Garden Impressions dat goedkoper is? Dan kunt u dit altijd bij ons voorleggen en kijken we op basis daarvan naar de mogelijkheden.
  • Uw tuinmeubilair wordt gratis thuisbezorgd.
  • Doordat alle producten van Latour Tuinmeubelen uit voorraad leverbaar zijn is een zeer snelle levering gegarandeerd.

Bekijk alle tuinmeubelen