4 Seasons outdoor het merk

4 seasons outdoor

Over 4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor, ook wel 4SO, is een A-merk in tuinmeubelen dat zich qua prijs in de middenklasse bevindt. Topkwaliteit voor een vriendelijke prijs dus. Het merk 4 Seasons Outdoor produceert tuinmeubelen van vlechtwerk, roestvast staal, textilene en teak. 4SO onderscheidt zich van andere merken doordat zij ook een goedkoper dochtermerk hebben: ‘Taste by 4 Seasons’, dat dezelfde hoogwaardige kwaliteits tuinmeubelen verkoopt voor een nog vriendelijkere prijs. Maar dat is niet het enige dat dit merk noemenswaardig maakt: 4 Seasons Outdoor staat ook bekend om hun service, innovatie en passie. Speciaal voor u lichten wij een paar aspecten van dit merk uit.

Taste by 4 Seasons

Zoals eerder al genoemd werd, is Taste by 4 Seasons als het ware het ‘budgetmerk’ van 4SO. Een belangrijk verschil met de gewone collectie is dat de meubelen van Taste by 4 Seasons één jaar garantie hebben in plaats van de gebruikelijke drie jaar. Dit hoeft in principe geen probleem te zijn, aangezien de levensduur van de Taste by 4 Seasons producten vijf tot zeven jaar is. De kwaliteit van de producten van Taste by 4 Seasons is net zo zeer hoogwaardig als de producten uit de ‘gewone’ collectie van 4SO. De meubelen kunnen het hele jaar door, weer of geen weer, buiten blijven staan zonder beschadigd te raken. Ook hebben de meubelen geen tot weinig onderhoud nodig. Op die manier geniet u dus van luxe tuinmeubelen zonder dat het u veel tijd en moeite hoeft te kosten. Bovendien zijn eventuele reparaties kosteloos en kunnen kapotte onderdelen zonder veel gedoe nog een paar jaar na aankoop nabesteld worden, aangezien alle onderdelen door 4SO zelf ontwikkeld en geproduceerd worden.

Service

Aangezien 4 Seasons Outdoor het buitenleven wil vieren met hun producten is een goede klantenservice daarbij onmisbaar. Voordat de tuinmeubelen verkocht worden, worden er uiteraard tal van kwaliteitscontroles gedaan: Zo worden de prototypes in een laboratorium in Californië blootgesteld aan 7000 zonuren, wat gelijk staat aan zeven jaar gebruik. De meubelen doorstaan deze test zonder te verkleuren. Dit is te danken aan de UV-protectie en het kleurpigment die in het draad zitten.
Op de gewone collectie van 4 Seasons Outdoor zit drie jaar garantie, terwijl de levensduur tussen de vijftien en twintig jaar ligt – zonder enige verkleuring van het materiaal. Binnen de drie jaar garantie kunt u kapotte onderdelen kosteloos nabestellen. Het merk heeft deze namelijk nog jarenlang op voorraad. Ze worden door 4 Seasons Outdoor gebracht en de reparatie wordt meteen uitgevoerd.
De garantie van 4 Seasons Outdoor geldt op alle niet-slijtbare onderdelen.

Innovatie

4 Seasons Outdoor hecht veel waarde aan innovatie en productontwikkeling. Alle producten worden in Indonesië geproduceerd door vlechters met jarenlange ervaring en zij werken alleen met de beste materialen. De producenten in Indonesië werken nauw samen met de ontwerpers in Europa en elke stap in het productieproces wordt in de gaten gehouden door in totaal bijna honderd kwaliteitscontroleurs. Alleen zo kan 4 Seasons Outdoor een perfect eindproduct garanderen.
4 Seasons Outdoor is de eigenaar van twee grote fabrieken op Java, Indonesië. Omstreeks de eeuwwisseling besloot het merk volkunststof draden te introduceren die in het frame worden gevlochten. Dit werd een succes en tegenwoordig is dit één van de redenen dat de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor een lange levensduur hebben.

Passie

Het is duidelijk van 4 Seasons Outdoor een passie voor hun producten heeft. Dit komt naar voren in de uitgebreide service van het merk en de innovatieve geschiedenis, maar is ook te merken aan de hoge eisen die 4SO aan haar dealers stelt. Het merk levert alleen aan dealers die zich willen committeren en een bijpassende uitstraling hebben. Zo weet u, wanneer u tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor koopt, zeker dat de dealer tot het uiterste zal gaan om u tevreden te stellen.
App
Bent u benieuwd hoe de outlet tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor eruitzien in uw tuin? Dan heeft u geluk! Het merk heeft een app ontwikkeld waarin u uw favoriete set meubelen kunt selecteren en als het ware in uw tuin kunt plaatsen. Door een foto te maken van de locatie waar u de tuinmeubelen wilt plaatsen krijgt u meteen een idee hoe dit eruit zal zien. De app is makkelijk in gebruik en beschikbaar voor alle apparaten die op iOS draaien.
Al met al is 4 Seasons Outdoor een innovatief en gepassioneerd merk in tuinmeubelen. Niet alleen is hun blik veelbelovend voor de toekomst, maar de klantvriendelijkheid van 4SO maakt het tot een heel aantrekkelijk merk voor iedereen die op zoek is naar tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit.