Over Latour Tuinmeubelen

Na ongeveer 40 jaar tuinmeubelen verkoop in onze fysieke winkel zijn wij sinds 2009 ook online actief. We zijn begonnen met een online showroom als visitekaartje, wat al snel leidde tot de webshop welke u nú bezoekt.

We streven ernaar u de beste kwaliteit tuinmeubelen aan te bieden voor een betaalbare prijs. In ons grote assortiment tuinmeubelen vindt u vele topmerken die wij hoofdzakelijk in Nederland, België en Duitsland leveren met een eigen bezorgdienst.

Wij streven naar de hoogst haalbare klantentevredenheid door de beste prijs, service en ervaring te bieden.

Eerdere ervaringen van klanten leest u bij de onafhankelijke webwinkelkeur organisatie. Hier worden we gemiddeld beoordeeld met een 9,9. Wat betekend dit in de praktijk bij het bestellen van tuinmeubelen? U het volgende verwachtten:

  • Alles is in eigen voorraad en wordt binnen Nederland met onze eigen bezorgservice bezorgd;
  • Onze gemiddelde levertijd is 2-5 werkdagen;
  • Wij plaatsen de tuinmeubelen op de gewenste plek en nemen het verpakkingsmateriaal mee terug;
  • Bij ons vind u de scherpste prijzen.

Achtergrond van het familiebedrijf Latour

VOF Latour is in 1955 begonnen met een klein dorpswinkeltje aan de Lithsedijk in Lith. In 1969 breidde wij ons uit, het volgende werd toegevoegd: een drogisterij, huishoudelijke afdeling, speelgoed, postkantoor en tuinmeubelen. Een nieuw pand werd gebouwd en we vestigde ons in de dorpskern van Lith. Na 27 jaar was het pand aan vernieuwing toe. Derhalve is in 1996 een nieuwe winkel gebouwd met een extra verdieping en groot magazijn. Op dit moment wordt Latour tuinmeubelen gestuurd door de 2e generatie, Frans Latour.

Loungeset.com

Wilt u ons bezoeken?

U bent van harte welkom in onze showroom, kom eens een bakje koffie drinken op onderstaand adres.

Latour Tuinmeubelen