Navigatie
Wis alles
Filteren

4 Seasons Outdoor Lodge is een serie die uitblinkt door het kubistische design in combinatie met Hularo® wicker.

4 Seasons Outdoor Lodge is een serie die uitblinkt door het kubistische design in combinatie met Hularo® wicker. De modulaire set is zelf in te delen en daardoor zeer geschikt om uw zithoek een eigen uitstraling mee te geven. Doordat er gewerkt wordt met Hularo® wicker en een stevig frame kunt u binnen deze serie rekenen op uiterst duurzaam tuinmeubilair.

De losse delen zijn eenvoudig vast te maken en te koppelen aan de bovenkant. Door het aluminium zit dit geheel stevig in elkaar, maar kunt u het ook weer gemakkelijk loskoppelen om tot een andere opstelling te komen.

Hularo® wicker is ontwikkeld om slijtvast te zijn en daardoor lang mee te gaan. Het materiaal verkleurt niet door de felle zon en ook de vrieskou of een harde regenbui heeft geen effect op dit materiaal. Voor het Hularo® wicker geldt een garantie van maar liefst 10 jaar.

Binnen de 4 Seasons Outdoor Lodge serie wordt er naast een stevig aluminium frame gewerkt met zogenaamde All Weather kussens. U kunt daardoor lang genieten van dit tuinmeubilair en dat binnen ieder weertype. De kussens kunnen ieder weertype aan en kunt u tijdens een regenbui buiten laten staan. De kussens nemen geen vocht op en zijn waterafstotend wanneer u met regen te maken heeft. De kussens zijn echter nog steeds zacht en voelen aan als stof zoals u dat ook voor normaal meubilair zou gebruiken.

 

4 Seasons Outdoor Lodge

De 4 Seasons Outdoor Lodge is een loungeset uit de 4 Season Outdoor Lodge serie. Het geheel is uitgevoerd in speciaal Hularo® wicker van 5 mm dik met een natuurlijke kleur. Doordat deze loungeset in polyster is uitgevoerd kan het materiaal echter tegen alle invloeden van buitenaf in tegenstelling tot normaal vlechtwerk. De loungeset wordt geleverd met donkergrijze All Weather kussens en is ideaal om tot rust op te komen. Of u nu lekker in de zon wilt zitten of wanneer u op een zomeravond samen bent.

 

 4 Seasons Outdoor Lodge hoekbank duet charcoal

De 4 Seasons Outdoor Lodge hoekbank duet charcoal is een hoekbank die uit verschillende onderdelen bestaat. De uitvoering die u bij Latour Tuinmeubelen vindt bestaat uit een drie- en tweezitter. Om het geheel compleet te maken wordt er een sidetable en koffietafel meegeleverd.

4 Seasons Outdoor Lodge loungeset Pure

Het 4 Seasons Outdoor Lodge loungeset Pure is uitgevoerd in Hularo® wicker en geeft een rustgevende en warme uitstraling. Deze loungeset nodigt dan ook direct uit om op te zitten en is uiterst comfortabel. De meegeleverde All Weather kussens veren uitstekend mee met het lichaam en geven ondersteuning waar nodig. De bijgeleverde tafel met glasplaat maakt deze loungeset helemaal compleet. U kunt bij deze loungeset zelf bepalen hoe u het geheel indeelt.
Latour Tuinmeubelen is gespecialiseerd in tuinmeubelen en weet door jaren ervaring als geen ander wat u nodig heeft. Zo weten wij dat een scherpe prijs belangrijk is en garanderen wij daarom de laagste prijs garantie. Wij bezorgen in Nederland, Duitsland en België op iedere locatie.

Bestelt u in Nederland? Dan berekenen wij geen kosten door voor de bezorging. Vraag direct een offerte aan via de website. Voor vragen kunt u het best per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.

 

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Spray pay
  • in3 betalen