Navigatie
Wis alles
Filteren

4 Seasons Outdoor Lido

Wanneer u voor de 4 Seasons Outdoor Lido serie kiest gaat u voor kwaliteit. Het houten frame van de loungebank is uiterst robuust en strak afgewerkt. Door de stevigheid van de constructie en het hout ontvangt u standaard 5 jaar garantie. Zo weet u zeker dat u de komende jaar van dit tuinmeubilair kunt genieten! Bij dit tuinmeubilair worden kussens geleverd die perfect op het robuuste materiaal uit de Lido serie aansluiten.

 

4 Seasons Outdoor Lido

De 4 Seasons Outdoor Lido serie is geen opvallende verschijning. Toch is de uitstraling elegant en aantrekkelijk, daarnaast weet u bij dit tuinmeubilair zeker dat u van comfort en kwaliteit kunt genieten. Er is gekozen voor tijdloze vormen en materialen die perfect bij uw tuin passen. Deze loungebank maakt u rustig voor u überhaupt plaats heeft genomen. Wilt u ook uw benen tot rust brengen? Gebruik dan het bijbehorende voetenbankje uit de Lido serie. Door middel van deze combinatie kunt u heerlijk relaxen. Wilt u dit voetenbankje als koffietafel gebruiken? Dan kunt u er het best een theeblad op plaatsen.

 

4 Seasons Outdoor Lido loungebank en voetenbank / koffietafel

Het materiaal en frame dat voor de loungebank en het voetenbankje gebruikt is ziet er precies hetzelfde uit. Zo past de uitstraling goed bij elkaar en vormt uw zithoek een prettige eenheid

U kunt uw loungeset volledig naar wens samenstellen. Dit heeft te maken met de modulaire opbouw waarvoor gekozen is. Op deze manier kunt u zelf bepalen welke vorm uw loungeset precies aanneemt, exact op uw wensen afgestemd! Zo kunt u al uw vrienden en familie bij elkaar brengen en samen van het lekkere weer genieten.

Binnen de 4 Seasons Outdoor Lido serie is gekozen voor All Weather kussens. Bijzonder aan deze kussens is dat ze weerbestendig zijn en daardoor zowel tegen temperatuurschommelingen als vocht kunnen. Daarnaast zijn de kussens uiterst comfortabel! U zakt een klein beetje weg in de kussens en tegelijk wordt er voldoende ondersteuning geboden.

 

4 Seasons Outdoor

Bijzonder aan 4 Seasons Outdoor is de kwaliteit die door dit merk geleverd wordt. Dit heeft te maken met de manier waarop materialen gebruikt worden en hoe het geheel is samengesteld. Om dit te onderschrijven wordt er standaard 5 jaar garantie op het tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor gegeven. Zo kunt u langdurig van uw tuinmeubilair genieten

Bent u te spreken over het tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor? Bekijk naast deze serie dan ook een aantal andere series en laat u uitgebreid inspireren! Door de veelzijdigheid van 4 Seasons Outdoor kunt u allerlei kanten op.

Denk bijvoorbeeld aan de 4 Seasons Outdoor Savoy serie. Bijzonder aan deze serie is het vlechtwerk dat voor dit tuinmeubilair gebruikt is. Het bestaat uit verschillende kleuren en wevingen. Een echte blikvanger voor in de tuin!

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Spray pay
  • in3 betalen