Navigatie
Wis alles
Filteren

4 Seasons Outdoor Elite

De 4 Seasons Outdoor Elite loungeset

elite hoekbank 4 Seasons OutdoorEen rustige, natuurlijke tuinset die toch glamour uitstraalt: dat is de 4 Seasons Outdoor Elite loungeset! Deze set is gemaakt van hularo wicker vlechtwerk. Dit is een vlechtwerk met aluminium frame van 2 mm dik. Omdat het geen natuurlijk materiaal is, is het weerbaar tegen verschillende weersomstandigheden. Het vraagt dus bijna geen onderhoud. Alleen het tafeltje van teakhout moet verzorgd worden. De hoekige vormen en de kleurencombinatie van de Elite loungeset zorgen voor een elegante uitstraling. De meubelen zijn gevoerd met heerlijk dikke kussens die resistent zijn tegen welk weertype dan ook. Een zomerse bui is dus niet langer een probleem als u de Elite loungeset in uw tuin heeft staan! Bent u dus op zoek naar een bescheiden tuinset die tegelijkertijd elegant is? Dan is de Elite loungeset van 4 Seasons Outdoor wat voor u!

Elite: brengt glamour in je tuin

De vorm en kleur van de Elite maken samen dat de Elite er luxe uitziet. De stevige meubelen van hularo wicker vlechtwerk hebben een robuuste uitstraling en doen daarom luxe aan. De dikke, all weather kussens zien er comfortabel uit en dragen daarom ook hun steentje bij aan de elegante uitstraling van de Elite. De Elite ziet er niet alleen kwalitatief uit, de kwaliteit laat ook echt niets te wensen over: de kussens kunnen tegen elk weertype en het vlechtwerk is gemaakt van stevig materiaal. Het vlechtwerk is namelijk van draad met een aluminium frame van 2 mm en daarom is het van betere kwaliteit dan veel andere gevlochten tuinstoelen die een frame van 1 of 1,5 mm gebruiken. Niet vreemd dus dat de garantie van deze tuinset 3 jaar is. De garantie van het hularo wicker vlechtwerk is maar liefst 10 jaar! Die garantie kan 4 Seasons Outdoor alleen geven omdat ze zelf ook vertrouwen hebben in de kwaliteit van het product. Voor kwalitatieve meubelen bent u bij 4 Seasons Outdoor dus aan het goede adres!

De 4 Seasons outdoor Elite is nog gemaakt van traditioneel wicker op zoek naar iets moderns? Bekijk dan eens de 4 Seasons Outdoor Savoy of de 4 Seasons Outdoor Delta

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Spray pay
  • in3 betalen