Navigatie
Wis alles
Filteren

4 Seasons Outdoor Delta

De 4 Seasons Outdoor Delta valt bij iedereen in de smaak. De elegante combinatie van aluminium met vergrijst teak is een parel voor uw terras. Kom hem snel uittesten in de showroom.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

In de 4 Seasons Outdoor Delta serie vindt u een prachtig loungeset dat is samengesteld met teakhout. Enorm comfortabel en duurzaam opgebouwd.

Wat is er nu fijner dan heerlijk in de zon zitten na een drukke werkweek. Door middel van een loungeset kunt u heerlijk ontspannen in de achtertuin. Het grote voordeel van loungesets is dat u lekker kunt wegzakken en met meerdere mensen tegelijk kunt zitten. De modulaire opbouw van deze loungesets, maakt het mogelijk om ze zelf samen te stellen. Zo weet u zeker dat al uw vrienden en familie plaats kunnen nemen. Het u beperkt de ruimte? Dan kunt u tot een kleinere samenstelling komen. U kunt zelf bepalen hoeveel hoeken er in uw loungesets komen en hoeveel zittingen u daartussen plaatst. Dit is ideaal wanneer u een loungeset op uw eigen manier wilt vormgegeven.

4 Seasons Outdoor Delta loungeset

4 Seasons Outdoor Delta hoekbank met bijzettafel en axel supportMooi aan de loungesets uit de 4 Seasons Outdoor Delta serie, is de manier waarop er met materialen gewerkt is. Zo is er teakhout in het onderstel en de bijbehorende koffietafel verwerkt. Dit teakhout is in de allerhoogste kwaliteit vervaardigd. Het teakhout kent een prachtige houtstructuur en is ijzersterk. Zo kunt u langdurig vertrouwen op de kwaliteit van dit tuinmeubilair. Wilt u er een losse loungestoel bij bestellen? Dan moet worden uitgeweken naar een andere serie. In deze serie kunt u uitsluitend de 4 Seasons Outdoor Delta serie en losse elementen vinden. Door de hoge kwaliteit van het materiaal, wordt er standaard 5 jaar garantie op 4 Seasons Outdoor tuinmeubels gegeven. Dit onderschrijft de kwaliteit van het materiaal en het vertrouwen dat 4 Seasons Outdoor daarin heeft.

4 Seasons Outdoor Delta koffietafel

Wilt u uw loungeset uitbreiden met een bijpassende koffietafel? Dan is dat binnen de 4 Seasons Outdoor Delta mogelijk. De koffietafel beschikt net als de loungeset over elementen met teakhout. Het zorgt voor een uitstekende combinatie in de zithoek van uw tuin. Komt u er niet uit? Dan kan eventueel gekozen worden worden een voetenbank uit een andere serie, door tuinmeubilair uit verschillende series te combineren, ontstaat er een speels effect.

4 Seasons Outdoor Delta kussens

Het grote voordeel van 4 Seasons Outdoor: de kussens zijn 100% weerbestendig. Dat betekent dat u nooit meer kussens hoeft binnen te halen wanneer het gaat regenen. Met name in een onvoorspelbaar klimaat zoals wij dat in Nederland hebben is dit ideaal. Op deze manier hoeft u uw kussens niet steeds binnen te halen en hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen. De weerbestendige kussens van 4 Seasons Outdoor kunnen niet schimmelen als er vocht op de stof blijft liggen. Daarnaast zal er geen sprake zijn van verrotting, het water zal als vanzelf uit de structuur stromen en direct weer opdrogen. Als het opklaart kunt u daardoor vrijwel direct weer plaatsnemen op uw loungeset, u hoeft niet te wachten op een langdurige droging.

4 Seasons Outdoor Delta loungeset uitbreiden met parasol

Vindt u het prettig om in de schaduw te zitten? Dan kunt u uw loungeset uitbreiden met een parasol van 4 Seasons Outdoor. De parasols van 4 Seasons Outdoor zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen tegen allerlei verschillende weertypes. Wanneer u de verschillende parasols van 4 Seasons Outdoor bekijkt, ziet u dat er innovatieve technieken gebruikt zijn om tot de juiste kanteling te komen. Zo weet u zeker dat u de zon op ieder moment van de dag kunt blokkeren. Op deze manier kunt u uw huid beschermen en krijgt u het nooit te warm. Wilt u volop van de zon genieten of is de zon onder? Dan klapt u uw parasol weer in en kunt u hem opbergen.

4 Seasons Outdoor collectie

Past de 4 Seasons Outdoor Delta serie niet bij u? Bij 4 Seasons Outdoor heeft u gelukkig nog volop de keuze uit andere soorten tuinmeubilair. U kunt voor loungesets kiezen waarbij met touw gewerkt is, een voorbeeld daarvan is de Belize serie. Spreekt teakhout u aan? Kijk dan ook eens naar de 4 Seasons outdoor Fidji serie, het tuinmeubilair uit deze serie is ook op een modulaire manier opgebouwd. Samengesteld met de mooiste materialen en op uw eigen manier in te delen.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Spray pay
  • in3 betalen