Navigatie
Wis alles
Filteren

4 Seasons Outdoor Curve

De 4 Seasons Outdoor Curve serie heeft een luxe en comfortabele uitstraling. De mogelijkheden binnen deze serie zijn eindeloos.

4 Seasons Outdoor curve

4 Seasons Outdoor Curve

De 4 Seasons Outdoor Curve serie heeft een luxe en comfortabele uitstraling. De mogelijkheden binnen deze serie zijn eindeloos.

De 4 Seasons Outdoor Curve serie heeft een luxe en comfortabele uitstraling. De mogelijkheden binnen deze serie zijn eindeloos en de serie blinkt uit in comfort. De serie is ontworpen door Hugo de Ruiter. Binnen deze serie kunt u allerlei kanten op en zelfs een zitgedeelte creëren dat geschikt is voor tien of meer personen. Door de verstelbare poten staat het zitgedeelte van 4 Seasons Outdoor Curve altijd stevig en hoeft u zich over de stabiliteit geen zorgen te maken. Is de bank te klein? Dan kunt u hem eventueel uitbreiden met een fauteuil.

4 Seasons Outdoor Curve XLDeze serie is ook uit te breiden met bijbehorende koffietafel en een voetbankje. Binnen de serie kunt u kiezen voor een hoekbank met golvende lijnen of juist een rechthoekige variant. U merkt dat u zeer flexibel bent en dat geldt ook voor het kleurgebruik binnen deze serie. Het tuinmeubilair is leverbaar in antraciet en grijs. Deze combinatie geeft een luxe en modern effect aan uw tuinmeubilair. De kussens zijn geschikt voor ieder weertype. U hoeft deze kussens dan ook niet af te halen wanneer het regent en de kussens kunnen goed tegen de felle zon. Voor het onderstel van dit tuinmeubilair is RVS gebruikt en de bank is verder afgewerkt met textiel.

Voor deze serie geldt een algemene garantie van 3 jaar. Wanneer er iets met uw tuimeubilair aan de hand is zal Latour Tuinmeubelen u altijd adviseren of te hulp schieten indien mogelijk.

Wanneer u uw offerte aanvraagt achterhalen wij graag wat uw wensen precies zijn. Op basis daarvan kunnen wij ons aanbod afstemmen. Wanneer wij een offerte uitbrengen is dit volledig vrijblijvend en verplicht dit tot niets.

 

4 Seasons Curve hoekbank loungeset

De 4 Seasons Curve hoekbank loungeset is een loungeset dat u naar eigen wens kunt indelen. Het ontwerp van Hugo de Ruiter is zo gemaakt dat u kunt kiezen uit een zithoek voor vier tot en met zelfs twintig personen. Wanneer u uw loungeset wilt uitbreiden of verkleinen is dit zeer gemakkelijk door de modulaire opbouw.

U kunt onder andere de hoek, een losse bank en tweezitters om te verbinden bij ons bestellen. Weet u niet welke opbouw het best bij u past? Kies dan voor onze aangeboden samenstellingen of geeft dit aan bij uw offerteaanvraag.

Latour Tuinmeubelen blinkt in vergelijking met andere leveranciers uit met haar bezorgservice en prijsgarantie. Op alle offertes die wij uitbrengen geldt dan ook de laagste prijs garantie en is onze bezorgservice van toepassing. Zo hoeft u niet verder te kijken en bent u bij Latour Tuinmeubelen direct op de juiste locatie.

Onze bezorgservice is actief in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn zeer toegewijd en leveren op elke gewenste locatie tuinmeubilair af.

Onze loungesets zijn direct uit voorraad leverbaar. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken.

Mocht de 4 Seasons Outdoor Curve niet helemaal zijn wat u zoekt. Bekijk dan eens de scherp geprijsde tuinmeubelen in de loungeset outlet of de hoekbanken outlet.

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Spray pay
  • in3 betalen