Navigatie
Wis alles
Filteren

4 Seasons Outdoor Cosmo

4 Seasons Outdoor Cosmo is een serie die uitblinkt door modern te zijn in een geheel eigen stijl. 4 Seasons Outdoor Cosmo lijkt op het eerste gezicht geschikt voor binnen, maar is toch echt ontwikkeld als tuinmeubilair.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

4 Seasons Outdoor Cosmo hoekbank

De 4 Seasons Outdoor Cosmo hoekbank is een modulair loungeset, u kunt daardoor zelf de samenstelling bepalen. Wanneer u deze bank later wilt uitbreiden is dat uiterst eenvoudig en kunt u losse delen bijbestellen. De hoekbank is te bestellen in taupé en wit. Deze lichte kleuren doen verfrissend aan tijdens de zomer en passen mooi op uw terras of gazon.

Wilt u nog comfortabeler in uw tuin zitten? Bestel dan ook het voetenbankje en de koffietafel bij de 4 Season Outdoor Cosmo hoekbank. Op deze manier kunt u uw drankje eenvoudig kwijt en de benen volledig strekken. Ideaal wanneer u lekker van de zon wilt genieten of als u even wilt rusten.

Om het kwaliteitsniveau te onderstrepen werkt 4 Seasons Outdoor met een algemene garantie van 3 jaar. Wanneer er zonder u toedoen iets met uw hoekbank gebeurt kunt u hier dan ook altijd aanspraak opmaken. Latour Tuinmeubelen kan u altijd helpen wanneer u van deze garantie gebruik wilt maken. Door onze contacten bij 4 Seasons is er altijd iets te regelen.

Indien u een andere tafel of geheel ander tuinmeubilair met de 4 Seasons Outdoor Cosmo hoekbank wilt combineren is dat geen probleem. In dit geval kunt u dat bij het aanvragen uw offerte aangeven en passen wij daar ons aanbod op aan.

Latour Tuinmeubelen werkt met het afgeven van offertes om u altijd de scherpste aanbieding te geven. Dit onderschrijven wij door vast te houden aan de laagste prijs garantie. Het aanvragen van een offerte verplicht u tot niets en kunt u direct online doen. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons eventueel telefonisch of per e-mail bereiken.

Latour Tuinmeubelen weet dat naast de juiste prijs ook het transport belangrijk is. Wij werken dan ook met een eigen bezorgservice en kunnen zo snel met u schakelen. Onze tuinmeubelen worden op elke gewenste locatie afgeleverd, wij leveren zowel in Nederland, België als Duitsland. In Nederland worden er geen bezorgkosten gerekend. Kunt u zich vinden in onze offerte? Dan vragen wij u om online te betalen met iDEAL, per overboeking, Bancontact of één van onze andere betaalmethodes.

Mocht de 4 Seasons Outdoor Cosmo niks voor u zijn, bekijk dan eens de 4 Seasons Outdoor Delta of de 4 Seasons Outdoor Belize

  • loungeset kopen met ideal
  • paypal
  • Spray pay
  • in3 betalen