4 Seasons Outdoor 2020

4 Seasons Outdoor Collectie 2020

Platform loungesets.

Nederland is nog lang niet uitgekeken op de platform loungesets. Sterker nog de echte doorbraak lijkt nu pas te gaan plaats vinden. Zo komt 4 Seasons Outdoor volgend jaar met de 4 Seasons Outdoor Divine platform loungeset. Het leuke aan deze loungeset is dat er kussens bij de set worden geleverd en je deze als armleuning kunt gebruiken. Echter zijn ze ook eenvoudig aan de kant te leggen waardoor het tafeltje aan de zijkant weer vrij is voor een hapje en een drankje. Daarnaast komen ze met nog 2 andere platform loungesets namelijk de 4 Seasons Outdoor Cucina en tot slot de 4 Seasons Outdoor Patio en deze is zelfs beloond met de B3 Design Award. Hiermee heeft 4 Seasons een ruim aanbod van platform loungesets. En heb je voldoende keuze uit verschillend materiaal en de gewenste kleur.

Nog meer Rope.

4 Seasons outdoor Mila, 4 Seasons outdoor Rope, Rope tuinmeubelen

Rope op een andere manier gespannen

Rope 

Rope doet langzaam zijn intrede in de tuinwereld. In het begin had je hierdoor beperkte keuze. Denk bijvoorbeeld aan de 4 Seasons Outdoor Scandic. Destijds werd het rope alleen strak gespannen. Nu komt er steeds meer variatie in de manier van hoe het rope wordt gespannen.

De accor loungeset is een set waarmee je alle kanten op kunt. Zo kun je bij een stoel-bank loungeset kiezen tussen een normale loungestoel of een schommelstoel. Heeft u voldoende aan alleen loungestoelen dan heeft u bij de 4 Seasons Outdoor Accor ook nog eens de keuze uit Mid-grey of Antraciet loungestoelen.

De 4 Seasons Outdoor Ramblas. Lijkt qua vorm een beetje op de 4 Seasons Outdoor Savoy. Echter is er een groot verschil, de Savoy is van wicker gemaakt en de Ramblas gebruikt Rope.

4 Seasons Outdoor Wing is een loungeset ook gemaakt van Rope. Deze loungeset onderscheidt zich echter door de ruime rugleuning. Iets wat nog nauwelijks beschikbaar is bij de Rope modellen.

Het rope kan op verschillende manieren worden gespannen zo is al duidelijk geworden als je kijkt naar de 4 Seasons Outdoor Scandic en de 4 Seasons Outdoor Belize. 4 Seasons blijft door gaan met nieuwe vormen van het rope spannen. Dit is te zien bij de 4 Seasons Outdoor Babylon. De Babylon is verkrijgbaar als dining chair en als stoel-bank loungeset.

Nieuw Wicker

Wicker? Is dat niet uit de tijd. Nee hoor de 4 Seasons Outdoor Cottage is gemaakt van Wicker dat je nog nauwelijks ergens anders ziet.

Nieuwe tuinstoelen

Ieder jaar komen er wel weer een paar nieuwe tuinstoelen bij. En met het huidige aanbod van tuintafels zorgt dit ervoor dat er weer diverse combinaties mogelijk zijn en er weer een hoop nieuwe tuinsets zijn. 2 tuinstoelen die ons dit jaar extra opvallen zijn de 4 Seasons Outdoor Hampton en de 4 Seasons Outdoor Samoa.

Ook is er een nieuwe tuintafel opkomst namelijk de 4 Seasons Outdoor Quatro.

Loungesets

Ook komt 4 SO met een aantal nieuwe loungesets waar onder de 4 Seasons Outdoor Meteor en de 4 Seasons Outdoor Trentino. De Trentino blinkt uit in minimalisme. Het frame is gemaakt van aluminium en is extra dun. Daarnaast worden er nog extra versieringen aangebracht aan de armleuning door het gebruik van teak hout.   

Uitbreiding van het assortiment ligbedden

De ligbedden worden minder vaak besteld als een loungeset of een tuinset. Echter verwaarloosd 4 Seasons Outdoor hier in niet. En ook in 2020 zal er weer een nieuw ligbed op de markt komen. Dus als de ligbedden van de 4 Seasons Outdoor Valentine of de 4 Seasons Outdoor Mambo. Bekijk dan eens het nieuwe ligbed de 4 Seasons Outdoor Marbella.

Huidige serie in een ander jasje

De Goa was al verkrijgbaar met Teak houten blad en HPL blad, echter komt hier vanaf 2020 nog een variant bij. Namelijk de Goa Ceramic top. Deze zal er komen in de afmeting van 220 x 95 cm. Ook zullen de Goa tafels met HPL tafelblad vanaf volgend jaar verkrijgbaar zijn in de maat 280 x 95 cm.

Daarnaast komt er ook een modulaire loungeset van de coast serie. De Coast serie was het afgelopen voorjaar namelijk ongekend populair en was binnen no-time in heel het land uitverkocht. Dit heeft 4 Seasons Outdoor doen besluiten om naast de stoel en de bank loungeset. Ook een 4 Seasons Outdoor Coast loungeset hoekbank uit te brengen.

Ook komt er een variant op de 4 Seasons Outdoor Santander serie. Zo wordt de Santander dining chair dadelijk niet alleen leverbaar met grey rope, maar ook met black rope. Hiermee heeft u dus meer opties en een grotere kans op een matchende tuinstoel bij uw huidige tuintafel.